Akreditované školiace stredisko pre baristov | Kávová kultúra | Vzdelávanie

Kurz pôvodu kávy

Kurz je určený pre pražiarov, profesionálnych baristov, ale aj študentov a ľudí, ktorí majú záujem dozvedieť sa pôvod a zákulisie chutnej šálky kávy. Obsah kurzu tvoria informácie o botanickom a geografickom vplyve na chuť kávy, o jednotlivých oblastiach pestovania kávovníka, o možnostiach spracovania kávovníkového zrna, ako aj o jednotlivých druhoch a odrodách kávovníka. Výsledkom školenia sú užitočné vedomosti pre prácu v gastronomických prevádzkach i pre bežného kávového nadšenca. Po úspešnom absolvovaní získate certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Obsah kurzu
Výsledok kurzu
Vedomosti a skúsenosti z oblasti pestovania kávovníka, jeho druhoch a odrodách, vhodné pre zamestnancov gastronomických prevádzok, pražiarov i bežných kávičkárov. Výsledkom kurzu je certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Žiadne voľné termíny

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ